Een Travellerspoint blog

No, we could not...

Gisterenavond zijn we euforisch naar de luchthaven vertrokken, om acht uur kregen we het bericht van Austrian Airlines dat onze vlucht naar Wenen zou vertrekken.

Gepakt en gezakt aangekomen, bagage inchecken, een 'consent' ondertekenen dat we akkoord gingen met enkel de vlucht tot Wenen en op eigen kosten tot onze eindbestemming zouden geraken... geen probleem, wij waren al lang blij om in Europa te geraken en Bert en papa zouden, wanneer wij op het vliegtuig stapten, thuis vertrekken richting Wenen om ons op te pikken.

Na bagage inchecken langs 'customs', visum afgestempeld, door security check en dan eindelijk de tax free en wachtruimte.
Een half uurtje voor onze eigenlijke vertrektijd met het thuisfront gebeld. We hadden onze boardingpassen, dus we zouden vertrekken. Bert stond vertrekkensklaar voor Wenen.

Vijf minuten later echter kregen we aan de gate het nieuws dat onze vlucht toch was gecancelled... je kan je voorstellen dat de gemoederen wel wat verhit waren, want veel uitleg kregen we niet en van het thuisfront kreeg iedereen de info dat Vienna Airport om zes uur in de ochtend zou open gaan.

Iedereen vruchteloos naar de luchthaven laten komen om dan om twee uur in de nacht iedereen terug de luchthaven uit te sturen, zonder het voorzien van een hotel is 'just not done'.

Na veel vijven en zessen hebben ze een deel van onze boarding passen afgescheurd, contactgegevens verzameld en indien de vlucht vanavond kan vertrekken, zijn we prioritaire passagiers omdat we gisteren al waren ingechecked. Om zes uur vanavond Indische tijd zouden we moeten weten of we al dan niet weggeraken...
Kunnen we niet vertrekken, wacht ons dezelfde lijdensweg als andere gestrande reizigers en zullen we de stoelen moeten vullen die vrijkomen van reizigers die hun reis annuleren. Hopelijk zijn er dan veel Indiers die beslissen om in deze onzekere tijden niet te beginnen aan hun trip naar Europa. Ik denk dat wij ook even genoeg hebben van vliegen na onze terugkeer naar Europa...

Een warme oproep aan jullie allemaal voor een schietgebedje voor een terugkeer vanavond.

Geplaatst door kobesaar 21:15 Gearchiveerd in India

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Begrijp er niets van! De website van Austrian meldt dat Wenen opengegaan is om 5 uur vanmorgen. Er zijn verschillende vluchten vertrokken.
Duimen voor vanavond.

door myriamluc

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint